Oprechte ontmoetingen, nét buiten je comfort-zone

confetti/ creëert interventies in de publieke ruimte met interactieve performances, waarin het publiek op een onverwachte manier, en met een onverwachte diepgang, elkaar ontmoet. Zo initiëren we gedaanteverwisselingen, hergeboortes, crossen we op een vliegend tapijt tussen en boven fietsers, busjes, taxi’s en ronkende motoren, maken we circusacts, fluisterperformances en troostrijke rituelen, waarbij oprechtheid/ ontmoeting/ de boel op stelten altijd centraal staan. We spelen in op het thema van de avond, waarbij we afhankelijk van uw wensen helpen met: verwonderen/ opwinden/ stof opwaaien/ buitenspelen.

Confetti/ is Annelies Verhelst/ Milou Mignon. Bij elkaar opgeteld zijn wij presentatrice, muzikant, journalist, broertjes, radiomaakster bij Rradio, theatermaker, fotografe, echtgenote, kwartiermaker bij Lola Luid.

Als performance duo confetti/ hebben we afgelopen jaar gepresenteerd en gespeeld op bijzondere evenementen, festivals en concertavonden, o.a. in Sexyland, HAL25, Rembrandtparkfestival, Eclectisch Festival. Ook opereren we langs de kant van de weg en online.

We zijn ook in te huren voor begrafenissen/ protestmarsen/ businessmeetings.